ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΛΟ

απολαύστε κάθε στιγμή των διακοπών σας

Ταξιδέψτε στο χρόνο

Ταξιδέψτε στο χρόνο

Το παραθαλάσσιο Τολό αποτελεί έναν ενδιαφέροντα πολιτισμικό προορισμό. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, στο Ναύπλιο, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στις Μυκήνες και πληθώρα σημαντικών αρχαιολογικών χώρων. Διοργανώνονται εκδρομές στις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε στο χρόνο και να γνωρίσετε την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής. Μπορείτε να περπατήσετε στους δρόμους που περπάτησαν οι ‘Ελληνες πριν απο χιλιάδες χρόνια..

Θαλάσσια σπορ

Θαλάσσια σπορ

Το Τολό διαθέτει υπέροχη μεγάλη παραλία με κρυστάλλινα νερά και προσφέρει τη δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες και extreme sports.

Βόλτα με την βάρκα

Βόλτα με την βάρκα

Οι βόλτες με βάρκες στα τριγύρω νησάκια Ρόμβη, Κορονήσι και Δασκαλιό είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Τα καταγάλανα νερά τους υπόσχονται υπέροχες βουτιές και ερασιτεχνικό ψάρεμα.
Η τέχνη του ψαρέματος αποτελεί ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Τολού! Μετά από μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία μπορείτε να ανακαλύψετε τους γαστρονομικούς θησαυρούς που κρύβονται στα εστιατόρια της περιοχής και να δοκιμάσετε τα τοπικά κρασιά .

Και πολλές ακόμη προτάσεις..

Και πολλές ακόμη προτάσεις..

Ανακαλύψτε τις δραστηριότητες στο Τολό Αργολίδος και απολαύστε τον ζεστό ή κρύο καφέ σας στην παραλία!!
Και αν δεν είστε ακόμη θαυμαστής των δραστηριοτήτων και θαλάσσιων ή χειμερινών σπορ επιλέξτε δάσκαλο από τις σχολές που εδρεύουν στο Τολό για

  • Κρουαζιέρες
  • Καταδύσεις
  • Πεζοπορία
  • Ιππασία
  • Ποδηλασία